Feestgevoel loopt beetje uit de hand

Afgelopen vrijdagavond, rond 22.50 uur, had zich een grote groep vrolijke oranjegangers verzameld op de hoek van de Haarlemmerstraat en de Pelikaanstraat. Met flink wat alcohol op, zat de feeststemming er goed in. De politie kreeg de melding, dat in de groep een vechtpartij was ontstaan en hield twee verdachten aan, een 25-jarige man uit Leiderdorp en een 22-jarige man uit Leiden. Een derde persoon werd aangehouden, omdat hij niet voldeed aan het bevel om weg te gaan. De politie heeft om de rust terug te laten keren, een grote groep mensen gevorderd om weg te gaan. Daarbij is de diensthond ingezet. Later op de avond werden op dezelfde plek nogmaals twee jonge Leidenaren aangehouden, die onder invloed van alcohol een verkeerslicht vernielden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×