Op vakantie? Stuur de politie een kaartje!

Het is handig en verstandig om de ‘vakantiekaart’ in te leveren bij de politie voordat men op vakantie gaat. De politie verstrekt tal van tips en houdt bovendien een oogje in het zeil. In geval van een eventuele inbraak, kan de politie dan ook contact op nemen met de inwoners of sleutelhouders. De vakantiekaart is te downloaden via: www.politie.nl/hollands-midden. Afhalen kan ook, bij de politiebureaus van Hollands-Midden.

De politie wil er met dit project aan bijdragen dat vakantiegangers bij terugkomst alles weer in goede orde aantreffen, maar kan niet garanderen dat er na het inleveren van een afwezigheidsmelding niet wordt ingebroken.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×