Groot zomerfeest in Slaaghwijk

Vanmiddag barst in de Slaaghwijk, een onderdeel van de Merenwijk, een groot midzomerfestival los. Het feest wordt om 15.30 uur geopend door Gert Jan de Zwart, directeur van OBS de Merenwijk. Daarna kan iedereen deelnemen aan allerlei sporten en sportdemonstraties. Zo wordt er in de voetbalkooi gebasketbald onder leiding van ZZ leiden en wordt er op de hoek van de Condorhorst gevoetbald.Morgen is er tussen 14.00 en 19.00 uur van alles te beleven op en rond het voor de gelegenheid in tropische sferen aangeklede Valkenpadplein. Er is onder andere een vrijmarkt, beachvolleybal, een zandkastelenwedstrijd en een cocktailbar.

Het festival is een initiatief van Libertas, het jongerenwerk, de gemeente, de politie en de drie woningcorporaties die actief in de wijk zijn. Het maakt deel uit van het project “Slaaghwijk aan de slag”, dat moet leiden tot het samen met de bewoners aantrekkelijker en leefbaar maken van het woonklimaat.Op www.slaaghwijk.nl is het uitgebreide programma van het midzomerfestival te vinden.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×