Vrouw op de grond gegooid, beroving mislukt

Een brute poging tot beroving waarbij een vrouw ten val kwam, is gisteravond op niets uitgelopen. Rond 23.00 uur liep een 28-jarige Leidse over de Oude Vest ter hoogte van de Vollersgracht, toen ze plotseling bij haar schouders gegrepen werd. In eerste instantie dacht ze dat ze met een bekende te doen had, maar al snel ontdekte ze dat de persoon die een grijze capuchon droeg, geen gezellige bedoelingen had. Hij trok aan één van haar tassen, waardoor de Leidse ten val kwam. Daarbij viel ze bovenop haar tassen, die de rover dus niet kon pakken. Het slachtoffer begon om hulp te roepen. Toen een man die aan het bellen was kwam aanlopen, ging de belager er vandoor, richting de Lange Mare. De politie wil de mobiele beller en alle andere getuigen graag spreken. Zij kunnen bellen naar 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×