Jongen steekt ex en verwondt daarna zichzelf

Een 17-jarige Leidse jongen was gisteren zo buiten zinnen, dat hij op de Vrijheidslaan zijn 15-jarige ex-vriendin met een mes te lijf ging. Een passerende snorfietser zag het meisje gewond op straat liggen, terwijl de jongen naar haar schreeuwde. Hij sprong tussen beide en joeg de messentrekker weg. Ondertussen belde een andere omstander de hulpdiensten. De politie hield de 17-jarige bij het spoor aan, waar hij ook zichzelf met het mes gestoken had. Het meisje is met meerdere verwondingen naar het Rijnland Ziekenhuis overgebracht. Haar ex ging naar het LUMC.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×