Steekpartij op de Surinamestraat

Zondag, rond 01.20 uur, kreeg de politie een melding dat er een vechtpartij had plaatsgevonden op de Surinamestraat, waarbij iemand was neergestoken. De politie was snel ter plaatse en kon twee verdachten, een 16-jarige en een 17-jarige jongen, beide Leidenaren, aanhouden. Omdat beiden door de vechtpartij gewond waren geraakt zijn zij eerst voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Daarna zijn ze, lopende het onderzoek, vastgezet op het bureau. De twee verdachten waren in gezelschap van een derde persoon, toen zij ruzie kregen met een groep van ongeveer 15 personen. De ruzie liep uit op een vechtpartij waarbij er gedreigd werd met een mes en een 18 jarige Leidenaar in de buik werd gestoken. Hij is naar het ziekenhuis gebracht. De politie is nog op zoek naar een derde verdachte.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×