Twee jongens en een meisje richten vernielingen aan

Twee jongens van 19 en 20 jaar uit Leiden en Almere en een 17-jarig meisje uit Almere zijn in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden op verdenking van het vernielen van auto’s, containers en bloembakken. De politie werd rond 02.35 uur gebeld door een getuige, die meldde dat drie jongeren auto’s vernielden op de Hansenstraat. De politie heeft de drie op de Willem de Zwijgerlaan aan kunnen houden en meegenomen naar het bureau. Doordat er alcohol in het spel was, konden de twee jongens zich niets meer van hun vernielingen herinneren. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie vraagt gedupeerden aangifte te doen.

Advertentie

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×