14 aanhoudingen bij onderzoek harddrugs

De afgelopen maanden heeft de recherche van Leiden en Voorschoten een groot onderzoek uitgevoerd naar het dealen en gebruiken van harddrugs in de regio. In totaal zijn er 14 aanhoudingen verricht. Twee mensen zijn aangehouden vanwege dealing. Het gaat daarbij om een 20-jarige Voorschotenaar en een 21-jarige man uit Leiden. Dit tweetal werd op donderdag 19 juni in Den Haag in de kraag gevat. De politie was hen al sinds oktober vorig jaar op het spoor. Toen al ontdekten zij, dat twee personen regelmatig harddrugs verhandelden in en om Leiden en Voorschoten.

In de loop van het onderzoek werden verder ook nog eens 12 klanten van de dealers aangehouden en verhoord, die onder andere afkomstig zijn uit Leiden, Voorschoten, Voorhout en Den Haag. De twee dealers blijven voorlopig nog vastzitten. de raadkamer heeft de gevangenhouding van hen beiden bevolen voor de duur van 90 dagen.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×