Koffie met Sachertorte op het terras bij de makers; Hotel Sacher, foto: Sander Pardon.

Weense koffie en Sacher torte bij 'Voor af en toe'

Uitgever en fotograaf Sander Pardon toont een selectie van de fotoserie die hij maakte van een weekendje Wenen, bij eet- drink- en kunstlokaal ‘Voor af en toe’. Pardon doorliep tijdens zijn weekendje in de Oostenrijkse hoofdstad het standaard toeristenprogramma: Sacher torte eten bij Hotel Sacher, het Schönbrunn bezoeken, zich laten rondrijden in een van de vele paardenkoetsen en het graf bezoeken van Keizerin Sissi. De foto’s werden opgeblazen en op canvas gezet in flinke formaten van 70/ 100 cm, waardoor de ‘kiekjes’, gemaakt met een simpel cameraatje, een totaal andere dimensie kregen. De expositie met de toepasselijke titel ‘Nawenen’ loopt van 14 juli tot en met 25 augustus.

Eet-, drink- en kunstlokaal ‘Vooraf en Toe’, Botermarkt 9, Leiden. Meer info over openingstijden: www.voorafentoe.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×