Man trekt mes in restaurant

Een 20-jarige Leidenaar die gisteren twee meisjes lastigviel en met een mes zwaaide in een restaurant, zit voorlopig vast. Gistermiddag pakte hij één van de meisjes op een terras op de Beestenmarkt zonder aanleiding stevig bij haar arm, waarna hij een blikje bier tegen haar aangooide. De geschrokken meisjes vluchtten daarna een restaurant in, gevolgd door hun belager. Deze haalde een mes tevoorschijn, waarmee hij de aanwezigen bedreigde. De politie die inmiddels gewaarschuwd was, kon de agressieveling aan de hand van de camerabeelden van het restaurant al snel in de stad opsporen en aanhouden. Het slachtoffer dat bij haar arm gepakt werd, heeft aangifte van mishandeling gedaan.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×