Veelpleger opnieuw aangehouden na stelen mobiel

De politie heeft zondag een 32-jarige man uit Alphen aan den Rijn aangehouden, die er met de mobiele telefoon van een Alkmaarder vandoor ging. De Alkmaarder zat samen met een vriend in de wachtruimte van het Station. De verdachte wist zijn telefoon op slinkse wijze afhandig te maken en nam de benen. De twee vrienden zetten de achtervolging in en belden de politie. De agenten vingen de dader op, die al een oude bekende bleek te zijn. Het ging hier om een veelpleger die in eerste instantie bij zijn aanhouding ook nog een valse naam opgaf. Dinsdag 22 juli wordt de man voorgeleid bij de rechter-commissaris.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×