Twee zakkenrollers aangehouden bij station

Zondagmiddag, rond 12.35 uur, kreeg de politie een melding, dat er in de buurt van het station zakkenrollers actief waren. Een getuige had gezien dat twee dames vermoedelijk iemand hadden gerold en hield de twee in de gaten. De dames gingen vervolgens pinnen en gooiden  iets weg in een glasbak. Op aanwijzing van de getuige hield de politie de vrouwen, een 27-jarige vrouw uit Tilburg en een 36-jarige vrouw uit Nieuwegein aan. Bij de fouillering werd een geldbedrag van 1000 euro en een bankpas op een andere naam gevonden. Vervolgens werd de gemeente gebeld om de glasbak te legen, om te zien wat de verdachten hadden weggegooid. Uit de glasbak kwam een portemonnee tevoorschijn, waarvan de eigenaar zich net op het bureau had gemeld om aangifte te doen.

Een van de vrouwen bekende 900 euro gepind te hebben met het pasje uit de weggegooide portemonnee. Beide verdachten zijn in verzekering gesteld.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×