Zomerse cursus ‘Intuïtie als leidraad’

Marianne de Hoest van Praktijk Lavendeltuin organiseert volgende maand twee workshops intuïtieve ontwikkeling. Tijdens deze workshops, die drie dagdelen beslaan, maken de deelnemers kennis met de technieken uit de intuïtieve ontwikkeling. Ze gaan opzoek naar hun diepste kern: de intuïtie en leren in deze workshop bewuster met gevoelens om te gaan, dingen intenser te beleven en van daaruit betere keuzes te maken. Hierbij wordt vanuit verschillende invalshoeken, waaronder de jeugd, het gevormde zelfbeeld, en de emoties gekeken. Er wordt gewerkt met adem- en visualisatieoefeningen en korte meditaties. De training wordt in een zomers jasje gestoken.

Wie belangstelling heeft, kan deelnemen aan een workshop die plaatsvindt op vrijdagavond 22 en zaterdag 23 augustus. Voor wie dat niet uitkomt, wordt de workshop ook op maandagavond 18 en 25 augustusen vrijdagavond 29 augustus gegeven. Deelname kost 90 euro. Studenten krijgen 10% korting.De praktijk is te vinden aan Lavendeltuin 29 in de Merenwijk. Meer informatie is te lezen op www.lavendeltuin.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×