Politie zoekt getuigen zware mishandeling

De politie roept getuigen van een zware mishandeling op zich te melden bij de politie van Leiden Noord. Een 13-jarige Leidenaar deed aangifte nadat hij op zaterdag 12 juli, rond 18.30 uur, op de Pelmolen met een spuitbus in het gezicht werd gespoten. Doordat de verdachte een vlam bij de spuitbus hield zorgde een steekvlam voor brandwonden op zijn gezicht. De verdachte bevond zich in een groepje van ongeveer 4 á 5 personen die luid schreeuwend en scheldend de groep jongens die bij het bankje op de Pelmolen ter hoogte van het Chinees restaurant zaten, uitdaagden. Het uiteindelijke slachtoffer bevond zich bij het groepje dat op de bank zat. Het slachtoffer is direct na het incident naar het LUMC gegaan. De verdachten zijn vervolgens in de richting van de Broekweg weggereden op een zwarte bromfiets.

Personen die iets weten over deze mishandeling worden gevraagd de politie van Leiden Noord te bellen via 0900-8844. Getuigen die anoniem wensen te blijven kunnen bellen met 0800-7000.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×