Groot feest bij BS Leiden

Omdat basketballvereniging BS Leiden een halve eeuw bestaat, is het in september twee keer feest. Op zaterdag 6 september richt het feest zich hoofdzakelijk op de jeugd van 6 tot 15 jaar. Er wordt dan onder andere een Clinic gegeven onder leiding van de spelers van ZZ Leiden. Verder wordt er een speurtocht door de stad gemaakt en is er ’s avonds een disco.

Een week later, op zaterdag de 13e is het feest voor de oudere jeugd en de volwassenen. Er wordt dan een loterij gehouden en er is een groot feest met live band. Alle feestelijkheden vinden plaats in het Leids Universitair Sportcentrum aan Einsteinweg 6. Meer informatie over het programma is te vinden op www.50jaarbsleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×