Nivon Wandelcafé over Polen

Het Nivon Wandelcafé van vrijdagavond 12 september staat helemaal in het teken van Polen.Ruud Dresmé en Aat Smits zullen een fotoverslag geven van hun wandeling van Chelmno naar Torun. Deze 120 kilometer lange wandeling tussen de twee Poolse plaatsen, werd in 2003 ontwikkeld in het kader van de stedenband tussen Leiden en Torun.De wandelaars zullen met behulp van foto’s vertellen hoe zij in zes dagen Zuidwaarts van Chelmno naar Torun wandelden, waarbij zij door een afwisselend landschap van polders, uiterwaarden, rivierduinen en bossen kwamen.

Het Café begint rond 20.00 uur en wordt gehouden in buurthuis De Pancrat aan Middelstegracht 85. De toegangsprijs bedraagt 4 euro voor niet-leden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×