Mengeling humor en kritiek in grafisch werk Marianne Bos

Kunstenaar Marianne Bos exposeert haar recente houtdrukken in de LAKgalerie. Haar opvallend grafisch werk is een mengeling van politieke cartoons en moderne kunst, waarin zij humor en kritiek laat samensmelten. De formaten van de houtdrukken zijn heel verschillend, van kleine bedrukte boekjes tot meters hoge banieren. Speciaal voor de LAKgalerie zal Bos een tijdelijke muurschildering aanbrengen. Een aantal van haar werken zijn gedrukt op theedoeken en tafellinnen, zodat ook tijdens het eten kunst en politiek bediscussieerd kunnen worden. De expositie loopt van 13 september tot en met 17 oktober. Meer info en openingstijden: www.laktheater.nl.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×