Bijbels leerhuis over Hebreeën

Rieuwerd Buitenwerf, nieuwtestamenticus en hoofd van de afdeling Vertalen en Bijbelgebruik van het Nederlands Bijbelgenootschap, gaat tijdens een leerhuis uitvoerig in op het bijbelboek Hebreeën. Hij zal het boek gedurende zes maandagavonden uitgebreid belichten. De aanwezigen krijgen daarbij de gelegenheid om vragen te stellen.Het leerhuis wordt gegeven in Kerkelijk Centrum de Regenboog, aan Watermolen 1 in de Merenwijk. Deelname is gratis. De eerste bijeenkomst vindt aanstaande maandagavond plaats en duurt van 20.00 tot 22.00 uur. De daaropvolgende bijeenkomsten vinden om de twee weken plaats.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×