Familie Lepelaar eerste huurder Lepelaar

Het nieuwbouwcomplex aan de Apollolaan is de eerste huurders op het lijf geschreven. De naam van de eerste familie die de sleutel in handen kreeg, is namelijk net als de naam van het gebouw zelf, “Lepelaar”. Afgelopen woensdag nam de familie Lepelaar de sleutel en een grote bos bloemen van de corporatie in ontvangst. Helaas kon deze overdracht niet gecombineerd worden met de feestelijke oplevering van het complex. Dit gebeuren is uitgesteld tot 2009, omdat het zorg- en welzijnscentrum van Activite op de begane grond nog niet klaar is.

Voor alle 42 woningen is een huurder gevonden. De Sleutels van Zijl en Vliet is erg trots op De Lepelaar, het eerste nieuwbouwproject dat de corporatie in haar 5-jarig bestaan gerealiseerd heeft. De woningen in het complex zijn levensloopbestendig en kunnen aan de behoeften van de bewoners worden aangepast.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×