Dronken automobilist twee keer achter elkaar gepakt

In de nacht van zondag op maandag, rond 00.20 uur, probeerde de politie een 63-jarige automobilist uit Leiden te laten stoppen met stoptekens. De man keek echter niet op of om en reed gewoon door. Op de Plantagelaan ramde de man een geparkeerde auto, maar ook hiervoor kwam hij zijn auto niet uit. De politie reed de Leidenaar klem ter hoogte van de Kraaienstraat. Hij bleek aardig te zijn aangeschoten en blies ver boven de toegestane norm. Na zijn vrijlating presteerde de man het om wederom achter het stuur van zijn auto, die hij achter had moeten laten, te kruipen. De politie had al zo’n vermoeden en pakte de man onmiddellijk weer op.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×