Leidse computerdieven in Katwijk

Twee 19-jarige Leidenaars zijn vannacht tegen de lamp gelopen, toen ze wilden inbreken in een Katwijkse school. Die avond hadden cursisten en docenten het tweetal al zien rondlopen in een computerlokaal van een scholengemeenschap aan de Nieuwe Duinweg. Een docent ontdekte dat ze daar voorbereidingen hadden getroffen om computers te stelen. De ingeseinde politie ging op de uitkijk staan en zag de mannen rond 0.40 uur met hun auto bij de school aankomen. Ze klommen over een hek en liepen richting het bewuste lokaal. Zodra ze doorkregen dat de politie hen had ontdekt, klommen ze terug en renden weg. Eén van hen gaf zich over toen de politie hem aansprak. De ander wilde zich niet zomaar gewonnen geven en vluchtte. Hij is later in de nacht aangehouden.Beiden zitten nog vast.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×