Capella Vocale, foto: PR.

'Chantez' met Capella Vocale

Het Leids kamerkoor Capella Vocale geeft onder leiding van koordirigent Monique Schendelaar een concert onder de titel ‘Chantez’. Er zijn composities te beluisteren van J.P. Sweelinck, F. Mendelssohn-Bartholdi en Fr. Poulenc. De intermezzi worden verzorgd door een blaaskwintet (fluit, hobo,klarinet, fagot en hoorn) met muziek van onder andere J. Rheinberger en G.Fauré. Het concert wordt gegeven in de sfeervolle Oud-Katholieke kerk aan de Zoeterwoudse singel.

Het Leidse koor werd in 1996 opgericht door Monique Schendelaar, ter gelegenheid van haar examen aan het conservatorium. Door haar inspirerende, levenslustige en warme stijl van leidinggeven, bleven de koorleden de dirigent ook na het examen trouw.

Het concert vindt plaats op zondag 26 oktober, aanvang 15.00 uur. Meer info: www.capellavocale.nl.

Oud-Katholieke kerk, Zoeterwoudse singel 49, Leiden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×