Digitale ontmoetingsplaats voor 50plussers

Stichting Radius heeft een gratis digitale ontmoetingsplaats voor 50plussers opgericht. Radius.50plusnet is een website die deel uitmaakt van het landelijk 50plusnet van het nationaal gezondheidsinstituut NIGZ. Door middel van de website kunnen 50plussers contact leggen met personen en clubs in heel het land en in de Leidse regio. Ze kunnen samen bijvoorbeeld activiteiten ondernemen, zoals het maken van wandelingen, of het oprichten van een leesclub.

Via de site kunnen de bezoekers een eigen mailbox beheren, met elkaar chatten en berichten op het prikbord plaatsen.Het internetadres is: www.radius.50plusnet.nl. Wie geen computer heeft of daarmee niet overweg kan, is welkom bij de internetcafé´s van Radius.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×