Kort lontje veroorzaakt gevaarlijke verkeerssituatie

Een 23-jarige automobilist uit Ter Aar stond stil met zijn auto op het fietspad op de Lammermarkt. Een fietser maakte hierover een opmerking. De automobilist reageerde hierop zo agressief, dat hij een ware achtervolging op de fietser inzette. Met piepende banden scheurde hij over het fietspad en raakte de fietser op een haar na! De politie kon de verhitte automobilist aanhouden op de Herengracht en maakt proces-verbaal tegen hem op voor gevaarlijk verkeersgedrag. Zijn rijbewijs kon ook meteen ingeleverd worden. De politie is nog opzoek naar de fietser en verzoekt hem contact op te nemen met de politie Leiden-Midden via 0900-8844.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×