Informatieavonden over psychische problematiek

Hoewel er nog altijd een taboe op rust, kampt één op de zes Nederlanders volgens GGZ met psychische klachten. De komende weken worden er voorlichtingsavonden georganiseerd over een aantal aandoeningen. Morgenavond staat in het teken van stress, donderdag 6 november gaat over borderline, op woensdagavond 12 november krijgt dementie de volle aandacht, donderdag 20 november staat in het teken van psychose, op maandag 24 november gaat het over onbegrepen chronische pijn, op woensdag 26 november is het de beurt aan angst en de laatste avond, die over autisme gaat, vindt plaats op donderdag 27 november.

Tijdens alle avonden geven ervaren sprekers informatie over de symptomen, hetgeen er aan de aandoening te doen is en hoe men ermee om kan gaan. Ook is er ruimte om vragen te stellen en informatie uit te wisselen.

Meer informatie over de tijden en locaties is opvraagbaar via preventie@ggzleiden.nl.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×