Talkshow over presidentsverkiezing VS in Linkse Kerk

Vooruitlopend op de Amerikaanse presidentsverkiezing organiseert de Linkse Kerk morgenavond een talkshow. Deelnemers zijn Gerard van Hees van Groenlinks, Julianvan der Kraats van de SP en de uit de VS afkomstige, maarin Leiden woonachtige Jeff Meisner. Dit drietal geeft vanuit verschillende achtergronden commentaar op het Amerikaanseverkiezingscircus.

Vragen die gesteld worden zijn onder andere of Amerikanen rechtser zijn dan Nederlanders, hoe Nederlanders tegen de Amerikaanse verkiezingen aankijken en wie er gaat winnen. De avond wordt opgeluisterd door allerlei propagandafilmpjes. De bijeenkomst vindt plaats in de Marinus van der Lubbe-zaal aan Hooglandse Kerkgracht 4 en begint om 21.00 uur. De toegang is vrij.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×