Getuigen gezocht beroving Leidse vrouw in de Bloemerd

Vanochtend, rond 08.45 uur, is een 19-jarige Leidse in de Bloemerd in Leiderdorp beroofd. De jonge vrouw reed met haar snorfiets vanaf de Sluiswacht de brug over richting de Bloemerd. Aan de andere kant van de brug werd zij plotseling omsingeld door drie mannen en gedwongen om te stoppen. Haar snorfiets werd uit het zicht geparkeerd bij de skatebaan en de vrouw moest onder bedreiging van een mogelijk vuurwapen haar bezittingen afgeven. Zij werd hierbij ook nog eens geschopt en geslagen! Daarna gingen de drie ervandoor. De vrouw belde thuis de politie, die de omgeving onderzocht. Getuigen, die mogelijkerwijs iets gezien hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0900-8844.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×