Bromfietsdieven betrapt

Twee bromfietsdieven zijn gister tegen de lamp gelopen. Een agent in burger zag ´s middags rond 16.00 uur hoe ze bezig waren met een brommer die voor een leegstaand pand aan de Jacob van Campenlaan stond. Een meisje hield ondertussen de wacht. Omdat de agent de boel niet vertrouwde, riep hij assistentie in. Ondertussen zag hij hoe zich een man bij de twee jongens voegde, die ruzie met hen begon te maken. Hij bleek de eigenaar van de brommer te zijn. De twee dieven vluchtten en lieten een tweede brommer achter, die ook gestolen bleek te zijn. De politie kreeg de knapen, twee 15-jarige Leidenaars te pakken. De zaak wordt onderzocht en ook de rol van het meisje wordt bekeken.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×