Bakkerij op Sumatrastraat overvallen

Een bakkerij op de Sumatrastraat is zondagavond, rond 19.15 uur, overvallen. Een 16-jarige Hagenaar, die achter de toonbank van de bakkerij stond, werd verrast door een overvaller, die hem dwong de omzet af te staan. De overvaller bedreigde de jongen hierbij met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp. Daarna maakte de man zich snel uit de voeten met zijn buit. Rond 19.30 uur werd de mogelijke dader aangehouden op de Admiraalsweg en meegenomen naar het bureau voor verhoor. De politie doet verder onderzoek. Mogelijk zijn er passanten geweest die iets hebben gezien; de politie verzoekt hen contact op te nemen met de politie in Leiden via telefoonnummer 0900-8844.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×