Drie Bulgaarse zakkenrollers aangehouden

Twee Bulgaarse vrouwen van 21 en 25 jaar en een 13-jarig meisje, eveneens afkomstig uit Bulgarije, zijn gisteren aangehouden door de politie op verdenking van zakkenrollen. Een oplettende medewerkster van een winkel in de Haarlemmerstraat zag, dat de vrouwen hun slag sloegen, waarbij twee Leidse vrouwen beroofd werden van hun portemonnee. De drie Bulgaren gingen er vandoor, op de voet gevolgd dor de winkelchef. De gealarmeerde politie hield de drie op zijn aanwijzing aan bij een andere winkel aan de Haarlemmerstraat. De vrouwen waren ook in het bezit van gestolen cosmetica. De verdachten zitten voor het verdere onderzoek nog vast.

Leiden


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×