Belangrijke schrijfwedstrijd voor jongeren Zuid-Holland

Voor de tweede keer op rij vindt een voorronde plaats van ‘Write Now!’ in Zuid-Holland. ‘Write Now!’ is een belangrijkste schrijfwedstrijd voor jongeren van 15 tot en met 24 jaar in het Nederlandse taalgebied en bestaat uit 18 voorronden in Nederland en Vlaanderen. Deelnemers kunnen hun inzendingen voor 1 februari 2009 insturen, in het Nederlands met maximaal 2000 woorden aan : info@writenow.nu. Meer info en voorwaarden: www.writenow.nu. De feestelijke prijsuitreiking van deze voorronde wordt gehouden op donderdag 26 maart 2009 in het Leidse LVC.

In 2007 was er een recordaantal van 1.140 deelnemers. Bij de laatste editie won Maartje Wortel (voorronde Utrecht) de juryprijs van ‘Write Now!’ Maartje heeft sinds de finale flink veel aandacht gekregen en heeft inmiddels een contract getekend bij de Bezige Bij.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×