Ontdekking gestolen kentekenplaat bijna fout afgelopen

Gistermiddag, rond 12.30 uur, zagen een 45-jarige Leidenaar en zijn vriendin op de Oude Singel een witte camper aankomen, met daarop hun gestolen kentekenplaat. Hun aandacht werd in eerste instantie getrokken, doordat de camper op die van hen leek, het was echter een iets ander type. De kentekenplaat kwam wel overeen en daarom probeerde de Leidenaar de camper te stoppen door er voor te gaan staan. De bestuurder was blijkbaar helemaal niet van plan om verantwoording af te leggen, maar gaf plankgas en reed hierbij de Leidenaar en zijn vriendin bijna ondersteboven; zij konden nog net opzij springen. De camper met de bestuurder van ongeveer 50 jaar en zijn passagier reed met hoge snelheid weg richting de Beestenmarkt. De Leidenaar en zijn vriendin hebben aangifte gedaan wegens poging tot zware mishandeling.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×