Rockgroep Fredt, foto: archief Sleutelstad.

'Bandcoaching Showcase 2008' in LVC

‘Bandcoaching’ is een essentieel onderdeel van de presentatie van aanstormend talent van het jaarlijks terugkerende muziekproject ‘Ontzettend Leiden’. Voor de vierde maal zal dit evenement plaatsvinden in de grote zaal van het Leidse LVC. Er zullen deze keer vier jonge, talentvolle bands uit de Leidse regio gepresenteerd worden: Rockgroep Fredt, Popband Pollution, Red Fridge Bluesband en Punkgroep Waardeloos. Deze muzikanten werden in de oefenruimtes begeleid door ervaren muzikanten en kregen een professionele ‘fotoshoot’. Daarnaast namen zij een demo op in een professionele muziekstudio. Op vrijdag 19 december is te zien én te horen of ‘bandcoaching’ zijn vruchten heeft afgeworpen.

Voor de eerste 50 bezoekers is er een gratis ‘Bandcoaching 2008 Sampler CD 2008’ met alle opnames afkomstig uit het project.

Vrijdag 19 december, aanvang 20.15 uur. Meer info: www.ontzettendleiden.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×