Een engel, een meisje en een poes zwerven door Leiden

In de Leidse Schouwburg is een bijzondere kerstvoorstelling te zien, voor jong en oud. Het moderne, muzikale kerstsprookje met de titel ‘Het Eerste Nationale GoedeDoelenFamilieKerstGala’ wordt exclusief in de Leidse Schouwburg gespeeld met een cast, die er niet om liegt: In de hoofdrollen Ursul de Geer, Jerrel Houtsnee, Bobbie Koek, Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland, vele kerstgasten en bijdragen van Jochem Myjer en Armin van Buuren op groot scherm. Het verhaal gaat over een engel, een meisje en een poes, die door de besneeuwde straten van Leiden zwerven, op zoek naar een wonder. In het theater gaat ondertussen het ‘goedendoelengala’ van start, met een live band en stemmige samenzang. Dan gaat er, onder het geklingel van kerstklokken, een lang gekoesterde wens in vervulling…..

Na het overdonderende succes van ‘Wensput’, de familie-kerstvoorstelling met Arjan Ederveen en Beppie Melissen, kunnen jong en oud hun hart ophalen aan ‘Het Eerste Nationale GoedeDoelenFamilieKerstGala’.

De voorstellingen worden gehouden van 23 tot en met 30 december. Meer info en reserveren: www.leidseschouwburg.nl.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×