GroenLinks onderzoekt mening huurders over woningisolatie

GroenLinks heeft vorige week ruim 2.000 vragenlijste verspreid onder Leidse huurders. De vragen daarin gaan over de kansen, wensen en problemen rond de isolatie van de huurhuizen. Het isoleren van een woning is volgens GroenLinks niet alleen goed voor de portemonnee van de huurders, maar ook voor het klimaat. Door middel van de vragenlijst wil de partij van de huurders weten wat hen er van weerhoudt om isolatie aan te leggen, of aan te laten leggen door hun verhuurder, en waar bewoners tegenaanlopen, als ze bij hun verhuurder op extra isolatie aandringen. GroenLinks is daarbij ook benieuwd naar de ervaringen met de verschillende woningcorporaties.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×