Rijbewijzen ingevorderd bij alcoholcontroles

De politie hield zaterdagochtend om 05.50 uur, een 23-jarige Leidenaar aan op de Rijnsburgerweg. De man reed dronken in zijn brommobiel en kon zijn voertuig laten staan. Rond 04.00 uur, dezelfde vroege ochtend, werd op de Lammermarkt een 34-jarige bromfietser uit Voorschoten aangehouden. Hij blies een record van bijna vier maal de toegestane hoeveelheid alcohol. Zondag, rond 02.15 uur, werd op de Haarlemmerstraat een 29-jarige scooterrijder uit Leiden aangehouden, die eveneens lopend naar huis moest. In alle gevallen kon men het rijbewijs inleveren Daarnaast werden er nog negen bestuurders uitgepikt, die alleen een proces-verbaal kregen.

 In Leiderdorp hield de politie op de Persant Snoepweg een 65-jarige Leidenaar voor de derde keer op rij aan. De man blies die zaterdagmiddag, rond 14.50 uur, bijna het dubbele promillage als de vorige twee keren. Ook tijdens de komende feestdagen zal de politie alcoholcontroles uitvoeren.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×