Veroorzaker aanrijding kiest eieren voor zijn geld

Een 22-jarige Leidenaar die gisteren een aanrijding veroorzaakte, heeft eieren voor zijn geld gekozen. Rond 22.50 uur verleende hij op de Haagweg geen voorrang aan een scooter, toen hij het parkeerterrein opreed. Zijn twee plaatsgenotes van 17 en 18 jaar die op die scooter zaten, belandden op de motorkap en liepen naast een pijnlijk been en schrik, een flink beschadigde scooter op. Ze deden aangifte van het ongeval. De auto reed na de aanrijding door, maar had bij de botsing een kentekenplaat verloren. Deze werd door getuigen naar de politie gebracht. Nog voor agenten zelf op zoek konden gaan naar de dader, kwam deze zichzelf rond 24.00 uur aangeven. Hij is aangehouden en zit vast voor nader onderzoek.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×