Liza Ferschtman, foto: PR.

Liza Ferschtman geeft solorecital in Leidse Waag

Violiste Liza Ferschtman wordt in de pers omschreven als een van de interessantste musici van haar generatie. Zij treedt op met de belangrijke symfonieorkesten en is kind aan huis in concertzalen als Carnegie Hall en het Concertgebouw. Daarnaast profileert zij zich als succesvol artistiek leider van het kamermuziekfestival in Delft. Al eerder trad Ferschtman op in Leiden met kamermuziek en met orkest. Deze keer zal de virtuoze violiste een solorecital geven in de Leidse Waag. Ferschtman heeft gekozen voor solowerken van Bach en Ysa├┐e, die elk op eigen wijze de grenzen van de viooltechniek hebben verlegd. De grillige, fantasierijke composities vragen het uiterste aan virtuositeit.

Het concert vindt plaats op zondag 11 januari, aanvang 11.30 uur. Meer info en reserveren van kaarten: www.stadsgehoorzaalleiden.nl.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×