Ongeval met dodelijke afloop op Stevenshofdreef

Gisteravond omstreeks 18.50 uur, raakte een 35-jarige man van Poolse afkomst, de macht over zijn stuur kwijt en botste met zijn auto tegen een boom. De Pool en een 43-jarige landgenoot kwamen uit de richting van de Hadewychlaan en reden over de Stevenshofdreef richting Kenauweg. In de bocht ging het mis. De auto kwam op de middenberm terecht, knalde op een boom en draaide om zijn as naar de rijbaan van het tegenliggende verkeer. De 43-jarige bijrijder overleefde het ongeval niet; de bestuurder werd naar het LUMC gebracht. Vermoedelijk droegen beiden geen veiligheidsgordel. De verkeersdienst van de politie onderzoekt de oorzaak van het ongeval. De weg werd enige tijd afgesloten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×