Politie en ROC ID College gaan samenwerken

De Politie Hollands Midden en het ROC ID College hebben deze maand een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. De samenwerking moet er toe leiden dat studenten van de ROC ID-opleidingen ‘Orde en Veiligheid’ en ‘Sport en Beweging’ eenvoudig kunnen doorstromen naar de politieopleiding van Politie Hollands Midden.

In het tweede jaar van de opleidingen zal een wervingsfunctionaris van de politie voortaan een voorlichting en intake organiseren voor studenten met belangstelling voor de politie. Verder zal de politie een praktijkdag verzorgen op het integrale beroepstrainingscentrum waarbij onder andere zelfverdedigingscursussen en praktijkcasussen aan de orde komen. De ondertekenaars sluiten niet uit dat de samenwerking nog verder wordt uitgebreid.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×