Laat K&G niet in de kou staan

In deze koude winter hebben ook de leden van muziekvereniging K&G behoefte aan een beetje warmte tijdens het repeteren. Helaas hebben twee van de drie 20-jarige Cv-ketels er juist nu de brui aan gegeven. Ook de derde houdt het waarschijnlijk niet lang meer vol.Voormalig trompettist Wim Lugthart, wil zijn vereniging niet in de kou laten staan en heeft een bliksemactie opgestart om K&G aan nieuwe ketels te helpen. In totaal is er volgens deze CV-installateur ongeveer 15.000 euro nodig.

Wie een steentje bij wil dragen, kan geld storten op rekeningnummer 13.17.53.401 van de Stichting Vrienden van K&G, onder vermelding van: “K&G niet in de kou”.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×