Drie mannen reageren agressie af op portier

In de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 03.30 uur, heeft de politie drie mannen aangehouden op de Breestraat, die een 42-jarige portier van een horecagelegenheid hadden bedreigd en mishandeld. De drie, een 19-jarige Leidenaar en twee inwoners van Utrecht van 19 en 20 jaar misdroegen zich in de horecagelegenheid en werden daarom de deur uitgezet. Vervolgens reageerden zij hun agressie af op de portier. Ook de politie, die inmiddels gewaarschuwd was, kreeg een portie bedreigingen en beledigingen naar het hoofd geslingerd. Ze konden alle drie een tijdje afkoelen op het bureau. De politie doet nog nader onderzoek.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×