Hoogbejaarde Leidenaar zakt door ijs met scootmobiel

Een 80-jarige Leidenaar is vanmorgen met zijn scootmobiel door het ijs van een sloot aan de Churchilllaan gezakt. De man reed over het fietspad langs de Churchilllaan, toen hij werd afgeleid door een aanrijding tussen drie auto’s op de weg. Daardoor reed hij de sloot naast het fiestpad in en zakte met zijn scootmobiel door het ijs. Twee medewerkers van parkeerbeheer zagen het ongeluk gebeuren en sprongen direct in het wak. Ze haalden de man uit zijn scootmobiel. Het slachtoffer werd met een hoofdwond overgebracht naar het LUMC.

De mannen van parkeerbeheer werden door de ambulancedienst naar hun werk gebracht voor een warme douche.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×