Maretoeters in de bres voor K&G

Ook Blaaskapel de Maretoeters kon niet verdragen dat K&G in financieel noodweer verkeert. De vereniging besloot een loterij te organiseren, waarvan de opbrengst naar K&G zou gaan. Deze loterij, met als hoofdprijs een LCD televisiescherm, trok veel belangstelling. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Maretoeters die afgelopen vrijdag werd gehouden, verrichtte Henk Deurhof van de vrienden van K&G de trekking. Daarna nam hij de opbrengst in ontvangst. Deze bedroeg wel 1400 euro.

Dit was niet de enige meevaller voor K&G. Het benefietconsert van 14 december leverde maar liefst 15.000 euro op en de oliebollenactie bracht 1.485 euro in het laatje. Ook kwamen diverse instanties en organisaties K&G tegemoet.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×