Bijzondere dag voor Leidse sporters

Het is vandaag een bijzondere dag voor een groot aantal Leidse sporters. Niet alleen de jeugdkampioenen worden gehuldigd, maar ook de sportprijzen worden uitgereikt. Dit alles zal gebeuren tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van de Leidse Sport Federatie.’s Middags vindt de huldiging plaats van alle Leidse jeugdkampioenen van 2008. Dat zijn Leidse inwoners en sporters van Leidse verenigingen die in 2008 nationaal kampioen werden, of bij een EK of WK op het podium stonden en op dat moment nog geen 19 jaar waren.

´s Avonds is het de beurt aan de sportman, sportvrouw en het sportteam van het jaar. De genomineerde sportmannen zijn: schaker Erik van den Doel, roeier Jaap Schouten en darter Henny van der Ster.De genomineerde sportvrouwen zijn: waterpoloster Iefke van Belkum, schaatsster Laurine van Riessen en roeister Jacobine Veenhoven. De sportteams die in aanmerking voor de prijs komen zijn: ZVL-dames (waterpolo) en ZZ Leiden onder 20 jaar (basketbal). Ook worden er aanmoedigingsprijzen en ereprijzen uitgereikt.

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×