The Ploctones warmen Leidse Jazzweek vast op

Als opwarmertje voor de Leidse Jazzweek presenteren Hot House en De X een stevig concert met The Ploctones van gitarist Anton Goudsmit. Het swingende kwartet brengt intense en zeer geconcentreerde ‘funkjazz’. Leider Goudsmit heeft zich met zijn vurige, gepassioneerde spel ontwikkeld tot een muzikale kameleon, zonder zijn karakteristieke stijl te verliezen. De tempowisselingen en verschuivende maatsoorten zullen zaterdag 17 januari door de Tuinzaal van de Burcht vliegen. Bezetting: Bassist Jeroen Vierdag, slagwerker Uli Genenger vervangt Martijn Vink, tenorsaxofonist Efraim Trujillo en gitarist Anton Goudsmit. Het concert begint om 21.00 uur. Meer info: www.ploctones.com / www.leidsjazztrio.nl.

Foto: The Ploctones: Govert Driessen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×