Winnaars Leidse sportprijzen bekend

De winnaars van de Leidse sportprijzen over 2008, zijn afgelopen vrijdag bekendgemaakt. In de businessruimte van ZZ Leiden ontvingen waterpoloster Iefke van Belkum van ZVL dames, roeier Jaap Schouten van de KSRV Njord en de waterpolosters van het damesteam van ZVL, uit handen van wethouder Marc Witteman de prijzen voor respectievelijk sportvrouw van 2008, sportman van 2008 en sportteam van 2008.

Verder gingen er aanmoedigingsprijzen voor jonge sporters naar schaker Vincent Blom, waterpoloster Sarah Verschoor, Zeilster Marjolijn Hufen, zeiler Steven Krol en basketballspeler Joey Schelvis.Sportorganisator Joop Riethoven ontving de ereprijs voor een bijzondere prestatie op sportgebied of sporttechnisch terrein. De ereplaquette van de Leidse Sport Federatie ging naar Lodewijk Kallenberg. Hij kreeg deze vanwege zijn inzet voor de LSF.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×