Campagne Elektronische dienstverlening gaat derde fase in

De campagne Elektronische dienstverlening van de gemeente is deze week de derde fase ingegaan. Door middel van deze campagne wil de gemeente de burgers beter bekendmaken met het digitaal loket.Dit keer gaat de aandacht vooral uit naar de drie digitale producten: ophalengrof vuil, aanvragen parkeervergunning en meldingen openbare ruimte. Het is namelijk mogelijk om via internet een verzoek in te dienen om grofvuil op te laten halen, een parkeervergunning aan te vragen, of een melding te doen over bijvoorbeeld losliggende stoeptegels in de openbare ruimte.

Het digitaal loket telt nu 26 producten en diensten. Zo kunnen er subsidie,-, bouw- of evenementaanvragen worden ingediend, kan er digitaal bezwaar gemaakt worden tegen de aanslag gemeentelijke heffingen, en kan de status van een bouwaanvraag via internet worden gevolgd. Het loket is te vinden via www.leiden.nl/gemeente.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×