Gevaarlijke medicijnen mogelijk in kinderhandjes

De politie waarschuwt voor gevaarlijke medicijnen die gisteravond mogelijk in kinderhandjes terecht zijn gekomen. De nabestaanden van iemand die onlangs overleden is, hadden gisteren een vuilniszak vol “gevaarlijke” medicijnen waaronder morfine aan de Anna Paulownastraat neergezet voor het grofvuil. Rond 23.00 uur ontdekten ze dat de zak geopend was en dat de medicijnen over straat lagen. De kans bestaat dat er medicijnen zijn meegenomen, bijvoorbeeld door kinderen. De politie waarschuwt ouders dan ook na te gaan of hun kroost in het bezit van de pillen is. Ook verzoekt de politie mensen die medicijnen kwijt willen dringend, ze bij een apotheek in te leveren en niet tussen het gewone vuil te stoppen. De geopende vuilniszak is inmiddels naar het LUMC gebracht.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×