Lerarenteam Da Vinci meest ondernemend van Nederland

De leraren van het Da Vinci College hebben afgelopen dinsdag een workshop ‘Ondernemend Leren’ gekregen. Deze workshop was de prijs voor het meest ondernemende lerarenteam van Nederland. Het lerarenteam deed samen met nog 899 teams mee aan een wedstrijd om de Dag van de leraar op een zo ondernemend en orrigineel mogelijke manier te vieren. Het winnende team kreeg de titel meest ondernemende lerarenteam van Nederland. De leraren van het Da Vinci wonnen de prijs, omdat zij het motto van de school (‘Werken aan je talent’) op een originele manier doorvoerden in hunviering van de Dag.

De leraren van het Da Vinci College hebben afgelopen dinsdag een workshop ‘Ondernemend Leren’ gekregen. Deze workshop was de prijs voor het meest ondernemende lerarenteam van Nederland. Het lerarenteam deed samen met nog 899 teams mee aan een wedstrijd om de Dag van de leraar op een zo ondernemend en orrigineel mogelijke manier te vieren. Het winnende team kreeg de titel meest ondernemende lerarenteam van Nederland. De leraren van het Da Vinci wonnen de prijs, omdat zij het motto van de school (‘Werken aan je talent’) op een originele manier doorvoerden in hunviering van de Dag. Alle leidinggevenden van de school hebben gekeken naar de talenten van hun medewerkers en schreven de grootste talenten van iederemedewerker op, waarna deze werden ingelijst, voorzien van een persoonlijke noot. De Dag van de leraar is een initiatief van de Stichting Beroepskwaliteit Leraren en ander onderwijspersoneel. Het partnership Leren Ondernemenheeft in samenwerking met deze stichting de winnaar bepaald.

Leiden Nieuws


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×